Zomerse tuigjes, halsbanden en lijnen met korting!

korting - bark co

Het is zomer! En terwijl wij de nieuwe zomercollecties shoppen op Zalando, willen we natuurlijk ook voor onze frenchies een superhippe zomerse look! Wij vonden voor jullie een merk met superleuke, zomerse, hippe halsbanden, tuigjes en riemen en regelden 10% korting voor alle Hondenbaasjes-lezers!

The Bark Company is een merk uit Spanje. Hun doel is om mooie producten te maken die ook nog eens lang meegaan en dat voor een redelijke prijs. Alle producten worden in Barcelona bedacht en geproduceerd en hebben door de achtergrond van de eigenaren Rafa en Cati een Zuid-Spaanse look en feel.

Materialen die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit. De prints worden niet gedrukt, maar worden geweven. Dat betekent dat de prints niet vervagen tijdens het gebruik. Ook tijdens het wassen vervangen de kleuren niet.  Door de combinatie van 100% katoen en 100% gerecyclede nylon zijn de producten niet kapot te krijgen. En dat is fijn, want anders kunnen we om de paar maanden weer een nieuwe lijn of halsband kopen.

Gebruik voor 10% korting code FRENCHBARK in de webshop van Bark en Co
(geldt niet voor producten in de sale!)

Onze zomerse favo’s:

Let’s go Flamingo style!

zomer riem - flamingo

Prijs: € 24,50, excl. 10% korting met code FRENCHBARK

Very urban

zomer riem - urban

Prijs: € 42,90, excl. 10% korting met code FRENCHBARK

Met Portugese print

Zomer riem - portugese

Prijs: € 26,50, excl. 10% korting met code FRENCHBARK

Naast onze favo’s zijn er natuurlijk nog veel meer leuke producten op de website! Check ze hier en gebruik code FRENCHBARK voor 10& korting. NB: de korting geldt alleen voor producten die niet in de sale zijn.

Verzending boven € 75 euro is gratis en ze leveren supersnel. Afhankelijk van de aankoopprijs zijn verzendkosten € 3 of € 6. Wil je meer weten over de verzending? Bekijk dan de verzendingsregels.

Mooie Bark & Co gekocht? Stuur ons een foto!