Winterproof met Frenchiewear

Frenchiewear

Nu de winter er weer aan komt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je hond het niet koud krijgt. Veel hondenrassen hebben voldoende vacht om warm te blijven, maar voor een frenchie daarentegen is het soms lastig goed op temperatuur te blijven. Zorg dat jouw frenchie warm blijft en kies voor de winterproof collectie van Frenchiewear.

Frenchiewear zorgt ervoor dat jouw frenchie warm blijft op koude winterdagen met de leukste hoodies, sweaters en tops. Het merk heeft speciaal voor de wintercollectie samengewerkt met designers uit Japan om de hipste en leukste designs te ontwikkelen. Ieder item is uniek, stijlvol en comfortabel voor honden. Bij het ontwerpen van de items is ook rekening gehouden met de gespierde bouw van een Franse bulldog, zodat de hoodies of sweaters niet te strak zitten.

De Star Buhi Hoodie voor 85 USD.

Hoodie - Frenchiewear

De Luchador Border Knit Sweater voor 65 USD.

Sweater - Frenchiewear

De Luchador Cable Knit Hoodie voor 70 USD

Frenchiewear - Hoodie

Een deel van de opbrengst doneert Frenchiewear aan het French Bulldog Rescue Network, een organisatie die Franse Bulldogs redt van commerciële fokkers en een nieuw onderkomen voor ze zoekt.

Naast onze favorieten zijn er natuurlijk nog veel meer leuke producten op de website te vinden! Maak je geen zorgen, het Amerikaanse bedrijf verzendt internationaal! Zorg dat jouw frenchie er deze winter warm bij loopt en bestel de collectie nu in de webshop van Frenchiewear.