Win een pluchen versie van jouw frenchie!

Pluchen huisdier

Wie wil er nu niet een Franse bulldog die echt overal mee naartoe kan en die je non-stop kunt knuffelen? Met een pluchen versie van jouw frenchie wordt dit realiteit. Deze week kun je er eentje winnen in de Pup-up Store in Amsterdam!

Knuffel

Jouw furry vriend is vast en zeker de leukste, maar een knuffel van jouw hond? Schattiger dan dat wordt het niet. In de Pup-up Store van Studio Pets kun je deze week je huisdier laten fotograferen. Van de drie leukste foto’s wordt vervolgens een knuffel gemaakt. Bij deze wedstrijd is het niet het mooiste dier, maar het grappigste dier dat wint. En win je niet? Dan krijg je sowieso de foto.

Uniek exemplaar

Normaal gesproken maakt Studio Pets voor zakelijke partners knuffels in oplages van minimaal 1.000 stuks. Voor één keer maken ze echter een uitzondering en laten ze de fabriek draaien voor een uniek exemplaar van jouw hond. Laat deze kans dus niet zomaar voorbijgaan.

Opgeven

Hondenbaasjes die mee willen doen met de fotoshoot en kans willen maken op een pluchen versie van hun frenchie moeten zich opgeven via de website van Studio Pets. De winkel is alleen deze week open, van 12 t/m 18 november, en is gevestigd aan de Gerard Doustraat in Amsterdam.

Geen tijd om langs te gaan voor een fotoshoot? Lees dan onze tips voor hondenfotografie en maak zelf een prachtige foto van je furry friend.