Wil jij ook slapen in een grote beagle?

Beagle - Bed and breakfast

Vijfsterren hotels met een prachtig zwembad en fantastische restaurants vallen in het niet bij deze nieuwe bed and breakfast! In het Amerikaanse stadje Cottonwood is de meest bijzondere Airbnb te vinden: een reusachtig beagle!

Ga jij binnenkort naar Amerika op vakantie? Dan is dit misschien wel de meest bijzondere bed and breakfast die je kunt vinden, de Dog Bark Park.

Het Amerikaanse plaatsje waar deze bed and breakfast zich bevindt is erg klein. Er is dan ook genoeg ruimte voor deze reusachtige beagle. Op de prairie vol graanvelden en omringd door spectaculaire bergen heb je in de avond uitzicht op een prachtige sterrenhemel.

Overnachten in de reusachtige beagle is een unieke ervaring. Je wordt voorzien van veel comfort en natuurlijk een unieke stijl! Deze bijzondere accommodatie is voorzien van een aantal slaapkamers, een woonkamer en zelfs een mini-bibliotheek met veel hondenboeken, spelletjes en puzzels in hondenthema. Een overnachting in de beagle is mogelijk vanaf € 150,- per nacht.

Wil je na een heerlijke nachtrust erop uit, dan is er genoeg te doen en te beleven. Je kunt naar de beroemde Hells Canyon Gorge of de Snake River verkennen per boot. De reusachtige beagle oftewel Dog Bark Park heeft ook een bezoekerscentrum waar je naartoe kunt. Hier hebben ze een cadeauwinkel en een studio waar de eigenaren Dennis en Frances velen honden uit hout zagen.