“Ik wil mijn frenchie graag voor altijd bij me hebben.”

Tiger

Toen Tracey (54) haar frenchie Tiger (4,5) voor het eerst ontmoette, klikte het meteen. Nu woont Tiger al een aantal maanden bij haar in huis en zijn ze onafscheidelijk. Tracey liet zelfs een tatoeage zetten om haar frenchie voor altijd bij haar te dragen. 

Stel jullie eens voor..
Hoi, ik ben Tracey en mijn frenchie heet Tiger. Ze is een herplaatsertje en woont sinds december 2017 bij ons. Ik heb haar leren kennen terwijl ik in Thailand op vakantie was. Ja echt, ik was op zoek naar een herplaatst hondje en via een vriendin werd Tiger mij midden in mijn vakantie aangeboden. Toen de vorige eigenaresse besloot om Tiger in mijn gouden mandje onder te brengen, heeft heel Thailand geweten dat ik een hondje kreeg. Ik had mijn frenchie weliswaar nog niet in het echt gezien, maar ze voelde al meteen helemaal van mij. De hele dag riep ik het uit: “I have a dog…!”

Wat was het eerste dat je dacht toen je jouw frenchie zag?
Op het moment dat ik terugkwam uit Thailand ging ik Tiger meteen de volgende dag ophalen. Toen ze op me af kwam rennen, dacht ik: “Wow, wat een heerlijk, lief, klein bulletje. Helemaal mijn schatje!” Het voelde meteen goed.

Tracey en Tiger
Tiger in Den Haag

Wat is het gekste dat jouw frenchie ooit heeft gedaan?
Ze geeft graag een kusje plat op de mond. Dat is eigenlijk het liefste en gekste… Maar Tiger maakt ook zelf haar cadeautjes open. Ze weet precies hoe ze dat moet doen. Toen ze bij me kwam wonen, kreeg ze met kerst heel veel cadeautjes. Het was erg leuk om te zien hoe ze die open maakte!

Ga jij samen met je frenchie wel eens naar een event?
Nee, ik heb Tiger nog niet zo lang, dus voorlopig laat ik haar hier in Den Haag rustig aan alles wennen. De herplaatsing is indrukwekkend genoeg geweest voor haar.

Heeft je frenchie een favoriet soort voer?
Tiger eet eigenlijk alles. Vla vindt ze erg lekker, daar is ze dol op! Verder eet ze twee keer per dag vers vlees.

Waarom heb je een tattoo van je frenchie laten zetten?
Ik heb een tattoo van Tiger laten zetten, omdat ik mijn frenchie graag voor altijd bij me wil hebben en ze heeft er een mooi kopje voor. Echt een supermodel!

Tattoo
Tiger in de tuin

Wat doen jullie graag samen?
We spelen graag samen en maken lange wandelingen, maar ze is echt mijn schaduw. Ze volgt me overal en ligt graag dicht tegen me aan op de bank.

Heeft je frenchie een favoriet speeltje?
Tiger heeft een klein kluifje, daar rent ze graag mee door het hele huis.

Zijn jij en jouw frenchie actief op social media? Zo ja, welk account?
Jazeker, Tiger heeft haar eigen Facebook-pagina. Neem gerust een kijkje!