Wijn voor je frenchie!?

Nee het is absoluut geen grap! Er is nu echt speciaal wijn voor huisdieren. Vanaf nu kunnen je samen met je geliefde frenchie een lekker wijntje drinken…

Het bedrijf Apollo Peak zit achter deze bijzondere trend. Zij maken deze wijnen op grote hoogte in de heuvels van Colorado. De wijnen zijn 100 procent natuurlijk en je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je frenchie vreemd gaat doen na een paar slokjes wijn. De wijnen zijn alcoholvrij en bevatten alleen biologische en verse ingrediënten.

CharDOGnay of ZinfanTail?
De wijnen zijn speciaal gemaakt voor kieskeurige huisdieren die zijn/haar neus ophaalt voor alles wat je voor hem/haar in huis haalt. Ze zijn specifiek ontwikkeld om allerlei lichamelijk ongemakken te bestrijden, zoals misselijkheid, buikpijn, een slechte adem en reisziekte. Een geschikt wijntje voor je frenchie dus!

Maar wat gaat er zoal in een wijntje voor de hond? Bieten! Verse biologische bieten die geteeld worden in Amerika. Naast het hoofdingrediënt bieten gaan er ook verse kruiden zoals pepermunt bladeren en kamille in. Naast de bijzondere ingrediënten hebben de wijnen ook nog leuke namen. Wat dacht je van een CharDOGnay of een ZinfanTail! Inmiddels zijn er vier verschillende soorten, plus een speciale limited edition voor Halloween.

apollo_peak_wijn_honden-638x957
Bron: Apollo Peak

Kopen?
De huisdiervriendelijke wijnen zijn vooralsnog alleen in de Amerikaanse winkels te koop en zijn alleen in Amerika online te bestellen. Wij houden je zeker op de hoogte als deze wijnen naar Nederland komen!

Liever bier?
Ben jij nu echt een bier liefhebben en zou jij liever samen met je frenchie een biertje drinken? Dat kan! Het bedrijf Woof & Brew, dat al jaren traktaties voor honden maakt, heeft een speciaal bier ontwikkeld voor honden. De “Bottom Sniffer Beer” bevat geen alcohol en bestaat uit ingrediënten zoals zeewier, rooibos en brandnetel.

Wij zijn nu al fan! Jij ook?
Deel jouw mening met ons op Facebook!