Wij zoeken enthousiaste bloggers!

bloggers

Heb jij een Franse bulldog en kun jij ook nog eens goed schrijven? Dat komt mooi uit, want wij zijn op zoek naar enthousiaste bloggers! 

Hondenbaasjes.nl is een groeiend platform waarop iedere dag weer nieuwe artikelen verschijnen. Wij zoeken enthousiaste bloggers die het leuk vinden om artikelen te gaan schijven voor ons! Want jullie weten het beste wat andere baasjes leuk vinden om te lezen!

Wat ga je doen als blogger?
Als blogger schrijf je artikelen. Zo veel of zo weinig als je wilt. Wij verplichten je tot niets.

Waarover ga je schrijven?
Dat is helemaal aan jou. We hebben een aantal contentpijlers waar je artikelen in moeten kunnen vallen: opvoeding&gezondheid, lifestyle& shopping en fun. Verder hebben we onder de pijler “persoonlijk” ook ruimte voor columns. Die mogen ook! Het verschil tussen een artikel en een column is dat een column vanuit jezelf geschreven is. Een artikel is algemeen.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij plaatsen je artikelen en waar nodig redigeren we het een beetje. Tevens plaatsen we je artikel door op social media, zodat het zoveel mogelijk gelezen wordt. Uiteraard komt je naam bij het artikel te staan, zodat iedereen weet dat jij het geschreven hebt!
Verder organiseren wij een keer in de zoveel tijd een bloggersbijeenkomst waar je andere bloggers kunt ontmoeten, waar we onze nieuwe plannen met je delen (want onze bloggers mogen natuurlijk altijd als eerste op de hoogte zijn) en waar we je de tips&tricks van het bloggen leren!

Ben je enthousiast geworden? Dan zeggen we: pak je toetsenbord en ga aan de slag! Stuur dan een mail naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “blogger” en laat ons weten waarom jij blogger wilt worden en waarover je zou willen schrijven.

PS: Wij zoeken ook bloggers die over Chihuahua’s willen schrijven of bloggers die algemene artikelen kunnen schrijven. Ken je iemand? We zijn dankbaar als je hem of haar tipt!