“De vleermuisoren maken het plaatje compleet!”

Rebel-vleermuisoren

Bianca besloot na een Engelse bulldog te kiezen voor een kleiner model. Voor haar maken de geweldige vleermuisoren van een frenchie het plaatje echt compleet.

Stel jullie eens voor..
Ik woon samen met mijn twee kids van 12 en 13 jaar in Vleuten. Frenchie Rebel hebben we al vanaf dat zij een puppy was en Frenchie Harley woont sinds augustus 2017 bij ons. Van deze keuze heb ik geen seconde spijt gehad, want ik geniet elke dag van mijn meisjes!

Gesponsord

Wat is de reden dat jij gekozen hebt voor dit ras?
Voor Rebel had ik een Engelse bulldog. Een enorm lieve schat, maar wel met een trekkracht van 27 kilo. Mijn dochter mocht haar daarom nooit uitlaten. Vandaar dat ik nu voor een iets kleiner model heb gekozen. Qua karakter zijn er zeker overeenkomsten tussen de Engelse en Franse bulldog, maar die geweldige vleermuisoren maken het plaatje helemaal compleet🤣. Door het kleine formaat van de hondjes kunnen de kids Rebel en Harley ook uitlaten!

Harley - vleermuisoren
Rebel_Harley

Waar slapen Rebel en Harley het liefst?
Harley slaapt vooralsnog in haar bench en Rebel kiest graag haar mand in de gang of in de woonkamer. Als Rebel wil, mag ze ook op de bank slapen.

Gaan je frenchies met jou mee op vakantie?
Helaas zijn we nog niet op vakantie geweest. Maar als de financiën er zijn en we blijven in de buurt, dan gaan Rebel en Harley zeker mee! Als we naar het buitenland gaan, blijven ze bij opa en oma, waar ze zich gelukkig altijd prima vermaken. Te lang in de auto is namelijk niet verstandig.

Hebben je frenchies wel eens een gedragstraining of workshop gedaan?
Rebel en Harley hebben geen enkele training gehad. Rebel is echt Oost-Indisch doof, dus training heeft geen enkele zin. Volgens mij heb ik de enige hond in Nederland die niet op commando gaat zitten. Toen Rebel een pup was hebben we uren met haar geoefend. Zij ging echter steeds op haar achterpoten staan in plaats van zitten. Uiteindelijk heb ik het opgegeven….

Bianca_harley
Harley_1

Wat is het gekste dat jouw frenchies ooit hebben gedaan?
Het enige wat ik kan bedenken is dat Rebel als pup ooit uit de bench ontsnapt is. Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen is tot op de dag van vandaag een raadsel.

Wat is het gewicht van Rebel en Harley?
Rebel weegt 11,8 kg en Harley weegt 7,2 kg. Zij is echt heel klein en haar bijnaam is daarom Ieniemienie.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord