Vive la Frenchie! is terug

Vive la frenchie is terug

Wij kunnen niet wachten, want ook dit jaar is het grootste Franse bulldog evenement van Nederland weer terug: Vive la Frenchie! Op zondag 20 mei kun je samen met je frenchie weer aanwezig zijn tijdens dit unieke evenement. Een dag vol fun, info en heel veel leuke stands!

Programma

Net als ieder jaar belooft het weer een fantastische dag te worden. Er zijn talloze stands met leuke spulletjes en spectaculaire demonstraties waar je als publiek aan kunt deelnemen. Heb jij altijd al een leuke foto van je hond gewild? Laat je hond dan fotograferen door één van de professionele fotografen. Of neem samen met je hond deel aan een van de vele, leuke workshops, zoals agility, hersenwerk of een hondenmassage. Laat je frenchie ook lekker spelen met andere Franse bulldogs in het park rondom het Kasteel.

Vive La Frenchie - kraampjes
Vive La Frenchie - demonstratie
Hollands Next Topdog

Is jouw frenchie de leukste, liefste, grappigste of mooiste Franse bulldog van Nederland? Geef je frenchie dan op voor Hollands Next Topdog via de Facebookpagina van Bark in the Park. Tijdens Vive la Frenchie! zal de finale plaatsvinden waar je te gekke prijzen kunt winnen, waaronder tickets voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe film Showdogs. Tijdens de finale loop je samen met je frenchie over de rode loper tussen de BN-ers.

Kaarten

Koop je kaarten snel, want ze zijn binnen no time uitverkocht. Kaarten zijn te koop vanaf €7,95 per persoon. Je mag je hond en kind(-eren) tot 10 jaar gratis meenemen naar dit leuke evenement. Wil je niet alleen naar Vive La Frenchie!, maar wil je ook naar Dogtastic? Dat kan! Met je ticket van Vive La Frenchie heb je direct gratis toegang tot Dogtastic op 21 mei.

Locatie:

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744ML Baarn

Wil je meer informatie over dit leuke evenement? Kijk dan op de website van Bark in the Park.

Bark in the Park poster