Verdwaalde zwerfhond verstoort bruiloft

Verdwaalde zwerfhond op bruiloft

Een trouwdag is normaal gesproken al een bijzondere dag, maar voor een echtpaar uit Brazilië werd deze extra bijzonder. Een verdwaalde hond die probeerde te ontsnappen aan het slechte weer en kwam de ceremonie verstoren.

Matheus en Marilia, het echtpaar, hoopte op een prachtige buitenbruiloft, maar het weer had andere plannen voor het stel. Een storm met zware regenval zorgde ervoor dat de ceremonie noodgedwongen in een grote tent moest plaatsvinden. Echter, waren Matheus en Marilia niet de enige die moesten schuilen voor het noodweer.

Felipe paludetto - bruidspaar

Bron: Felipe paludetto

Terwijl de aanwezigen klaar gingen zitten voor de ceremonie glipte er een verdwaalde zwerfhond naar binnen die de aandacht opeiste. Aanwezigen proberen de modderige hond naar buiten te brengen, maar hij bleef niet lang weg. Maar toen het koor begon te zingen kwam de hond opnieuw binnen. Opnieuw werd de hond buiten gezet, maar toen de geloftes werden uitgesproken kwam de hond weer terug.

“De hond ging naar binnen en heerlijk op mijn sluier liggen slapen” vertelt Marilia aan The Dodo.

Felipe paludetto - hond

Bron: Felipe paludetto

Marilia kon het niet over haar hart verkrijgen om de hond opnieuw naar buiten te sturen. “Het was een aangename verrassing voor mij, omdat ik zoveel van dieren houd” vertelt ze.

De hond mocht de rest van de avond blijven, maar zo opvallend als hij binnenkwam op de bruiloft, zo onopgemerkt verdween hij de nacht weer in. Maar dit is nog niet het einde van het verhaal.

Er ging een week voorbij, maar de hond verdween niet uit de gedachten van het echtpaar. Het heeft een tijd geduurd voordat het stel de hond opnieuw vond, door een telefoontje van een bekende. De hond kwam mee naar huis. Hij at, dronk en speelde met veel plezier bij Matheus en Marilia. “We waren zo blij en besloten de hond te adopteren” vertelt Marilia.

Marilia pieroni en de hond

Bron: Marilia Pieroni