Trending frenchies op Instagram

Kan jij ook geen genoeg krijgen van al die leuke frenchie foto’s? Wij in ieder geval niet! Wij besteden graag uren aan het bekijken van frenchie foto’s op Instagram. Welke frenchies zijn populair, leuk om te volgen en hebben de meeste volgers? Wij hebben een top 5 van de meest trending frenchies op Instagram gemaakt!

1. Manny the frenchie
Wie kent Manny the frenchie nou niet?! Manny heeft het record aan volgers op zijn account. Ruim 1 miljoen fans bekijken de foto’s van deze beroemde frenchie uit Chicago maar wat graag. Naast Instagram is hij ook een grote hit op Facebook . Wij zijn dol op de filmpjes!

Gesponsord

2. Frenchiebutt
Maak kennis met frenchie Milo geboren op 5 juli 2013. Hij is een ware Instagram hype met 594k volgers en post de leukste selfies. Hij is een ster in gekke bekken trekken! Onze dag is weer goed als we een foto van Milo hebben gezien!

 

hotdog ? #tot #cheesin

Een foto die is geplaatst door hi my name is milo ?????? (@frenchiebutt) op

3. SirCharlesBarkley
Franse bulldog sir Charles Barkley houdt er van om alles te doen wat zijn eigenaren ook doen. Spelen met knuffels, zwemmen of naar de Sea Hawks waar zij groot fan van zijn. Charles geniet overal van. En wie heeft ooit gezegd dat honden niet aan yoga kunnen doen? Charles bewijst het tegendeel… Met 483k volgers op Instagram is hij erg geliefd.

The day after #nationalicecreamday… #yogaselfie #cameraadds10pounds

Een foto die is geplaatst door SirCharlesBarkley the Frenchie (@barkleysircharles) op

4. Theobonaparte
Theo houdt zijn 175k volgers graag op de hoogte van zijn dagelijkse bezigheden. Elke dag is er dan ook weer een nieuwe foto te vinden op zijn Instagram account. Zijn motto is: “I am here to make you smile!”

 

Working on my xmas list. I think I was a good boy this year ??

Een foto die is geplaatst door T H E O (@theobonaparte) op

5. Chloe the mini frenchie
Chloe komt uit the big city, New York, en houdt haar 142k volgers graag op de hoogte van al haar belevenissen. Van filmpjes tot foto’s: Chloe ziet er altijd op haar best uit. En hoe hou je je volgers het beste op de hoogte? Precies, met Snapchat! Deze dame houdt van reizen, mode en goede doelen, maar houdt het meest van haar baasje! Volg jij Chloe al?

good morning from #LA ? @hoteltonight

Een foto die is geplaatst door Chloe The Mini Frenchie (@chloetheminifrenchie) op


Kende jij deze toppers al? Wees niet getreurd wij vonden ook nog een aantal opkomende Instagram frenchies voor jou.

Frenchieleo (46k volgers)
Daily danger (38k volgers)
Grayson the dapper frenchie (30k volgers)

Heeft jouw frenchie een Instagram account? Volg ons op Instagram en stuur ons een PM, dan plaatsen we misschien wel een foto van jouw frenchie op ons account!

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord