Tips voor een hondvriendelijk verjaardagsfeestje

Verjaardagsfeestje

Hiep, hiep, hoera! Je hond is jarig en dat moet gevierd worden. Wij vroegen jullie om de beste feesttips voor je hond te delen en dit deden jullie massaal!

Voor veel hondenbaasjes is hun hond een deel van het gezin en worden belangrijke momenten, gevierd. Van de slingers tot een speciale taart voor honden; alles wordt uit de kast gehaald! Sommigen van jullie gaven zelfs aan een dag vrij te nemen om je hond extra te verwennen.

Slingers

Het is pas echt feest als er slingers in huis hangen! Ze maken het huis direct gezellig. Toch moet je met plastic slingers wel oppassen, want ze kunnen nare gevolgen hebben als je hond plastic eet. Dus hang ze vooral buiten het bereik van je hond.

Taart

Mmm, lekker smikkelen van een stukje taart. Nee, niet jij, maar je hond! Wist je dat er hondvriendelijke taarten en taartenbakkers zijn. Neem bijvoorbeeld de taarten en koekjes van Petcake, ze zien er prachtig uit en zijn een echte traktatie voor je hond.

Cadeautjes

Een verjaardag is niet compleet zonder leuke cadeautjes. Zo gaat het ene hondenbaasje met zijn hond naar de dierenwinkel op zijn verjaardag en andere baasjes bestellen een heuse Woefbox. Het favoriete cadeau voor je hond is toch wel een nieuw speeltje, zoals een bot, speeltouw, knuffel, snuffelmat of piepend balletje.

Fotomoment

Say cheese! Maak het verjaardagsfeestje compleet met een fotomoment en deel het met je vrienden. Wij selecteerden de vier leukste foto’s die jullie met ons deelde.

Caroline Van Den Rul

Caroline Van Den Rul

Chantal Barnhoorn

Chantal Barnhoorn

Derriks Rob

Derriks Rob

Linda In Den Bosh

Linda In Den Bosh

Hoe maak je de beste foto van je hond op zijn verjaardag? Je leest onze tips in het artikel “Maak de leukste foto’s van je frenchie”.

Heb jij nog meer leuke feesttips? Deel het met ons op Facebook.