Tipi-tijd! De leukste Tipi’s voor je hond.

Een hondenmand in huis? Nee.. tegenwoordig wil je natuurlijk een echte tipi! Je frenchie heeft een gezellig knus huisje en het staat hip in je interieur! Wij zochten de leukste tipi’s voor je uit! Heb je er een? Dan zijn wij natuurlijk benieuwd naar de foto’s! Deel deze met ons op ons Instagram account @frenchie_edition!

Wild & Loyal
De tipi’s van Wild&Loyal zijn handgemaakt in Canada en zijn beschikbaar in 2 maten. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en hebben houten palen. En natuurlijk hoort het kussen erbij. Dat wordt eindeloos chillen!

De tipi’s zijn verkrijgbaar via Etsy vanaf 71 USD.

Wild & Loyal - Tipi

Dogsinc
Deze mooie Tipi van DogsInc. staat garant voor vele uren slaapplezier. Je zet hem in je huis, maar neemt hem net zo makkelijk mee op reis in de opbergtas die meegeleverd wordt.

De Tipi is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor € 64,95

Dogsinc - Tipi

Pipolli
Wij zijn dol op het leuke design van deze tent! En je frenchie waant zich in warme sferen. Een echte cactus zouden we er niet naast zetten, maar eentje zonder al te veel prikkels, vindt je hond vast ook heel leuk!

Te koop op de website van Pipolli voor 85 USD.

Pipolli

Wil je jouw kinderen ook laten spelen in een tipi-tent? Dan kun je speciaal voor de kinderen een tipi-tent kopen bij Xenos voor € 29,99.

Je eigen Tipi maken? Dat is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Kijk maar eens naar dit filmpje van The Sorry Girls! (Al was het alleen maar om de superschattige puppy in het filmpje).

Foto: Pipolli