Testers zijn dik tevreden over het voer van Puro!

puro

Afgelopen maand mochten 10 frenchies en hun baasjes de Zalm/Rijst brokken van Puro testen.  Ze kregen een grote zak voer thuis, om het product echt goed uit te kunnen proberen. En dat was smikkelen, zo bleek uit de antwoorden die de baasjes gaven op de vragen die we ze daarna stelden.

Betere vacht
Meest opvallend was dat veel van de baasjes vonden dat de vacht van hun frenchie verbeterde. De vacht zag er beter uit, was zachter en het haarverlies leek minder.  Een van de baasjes schreef: “Dana voelt zachter aan alsof ze elke dag in bad is geweest en glimt nog meer dan ze al deed”.

Hummer en product Puro

Ontlasting

De honden reageerden verschillend op de brokken. Sommige vonden het heerlijk en aten opeens hun bakje wel leeg, andere waren wat kieskeuriger. Eén van de baasjes schreef: “Ik vond het echt jammer dat hij het niet wilde eten, maar mijn andere hond wel.”

Sommige honden die gevoelig zijn voor bepaalde soorten voer reageerden beter op Puro, bij andere was dit niet het  geval. Bij alle honden, op één na was de ontlasting gelijk of beter. Omdat ze eerder verzadigd waren, was er minder voer nodig. En dat is fijn, want veel baasjes gaven aan dat de portemonnee een belangrijke reden is om voor een bepaald merk voer te kiezen.

Aanrader?
Zouden de baasjes Puro-voer aan andere baasjes aanraden?  Jazeker! Meer dan de helft gaf op deze vraag het antwoord “zeer zeker”.

Quotes
Wat vonden de baasjes er verder van?

“Hummer en ik vinden het prima brokken! Hij vond ze erg lekker en reageerde er goed op!”

“Mogelijk is dit voer voor andere hondjes beter, maar voor Moos is het niet geschikt. Echter, Moos is erg gevoelig en reageert op veel soorten voer niet goed.”

Diesel - Puro

“Ik gaf eerst Pedigree. Die ziet er meer chemisch en fabrieksachtig uit. Puro leek puurder en geperste brok. “

“Bedankt dat wij het mochten testen. Het is waanzinnig goed voer. Elvis heeft een gevoelige maag en huid en dit was tot nu toe het perfecte voer. “

Elvis en Puro

Cijfer
De baasjes gaven de brokken gemiddeld een 8!

Ook proberen?
De testers kregen Puro Zalm/Rijst. Dit is een geperste brok die hypoallergeen is. Dit betekent dat de brokken zijn samengesteld uit maar één dierlijke eiwitbron, namelijk zalm. Verder bevat het product veel rijst, wat rijk is aan B vitaminen.

Het hele assortiment van Puro vind je hier. Binnen Nederland wordt het voer zelfs gratis thuisbezorgd!