“Suzan is helemaal verliefd op frenchies!”

Suzan (47) is onafscheidelijk van haar frenchie Bulletje (7)! Bulletje is een meisje en dol op kleding. Ze poseert dan ook maar wat graag voor foto’s die te vinden zijn op haar eigen Facebookpagina of op de website van Jules Hondenboetiek.

Stel jullie eens voor…
Mijn naam is Suzan en woon in Sittard, provincie Limburg. Op mijn vrije dag doe ik graag iets leuks met Bulletje. We gaan dan samen wandelen, met de auto weg of op de koffie bij oma. Het is altijd spannend met ons. Bulletje slaapt altijd in het grote mensen bed, ondanks dat zij zelf een stoere automand heeft. Wij gaan altijd samen op vakantie, want de zee vindt Bulletje helemaal het einde! In de zeven jaar dat ik Bulletje heb, zijn wij al heel wat keren samen op vakantie geweest. Naar Drenthe, Cadzand-Bad in Friesland, Oostkapelle in Noord-Holland en zelfs naar de Ardennen. Volgend jaar gaan wij samen Duitsland onveilig maken. Bulletje heeft dus geen saai leventje!

Wat is de reden dat jij gekozen hebt voor een frenchie?
Ik ben helemaal verliefd op dit ras. Zeven jaar geleden ben ik dan ook op zoek gegaan naar een Franse bulldog en kwam bij iemand in Drente terecht. Daar zag ik deze kleine poeperd en ik was opslag verliefd! En Bulletje gelukkig ook op mij. Nu zijn wij onafscheidelijk samen.

fb_img_1477334080508Wat is het gekste dat jouw Bulletje ooit heeft gedaan?
Het gekste en leukste hebben wij meegemaakt bij kasteel Baarn waar een bullenmeeting werd gehouden. Daar is Bulletje, geheel in stijl met sluier, getrouwd met Stitch een zeer knappe heer.

Heeft Bulletje andere dierenvrienden?
Vrienden en vriendinnetjes heeft Bulletje genoeg. Wij gaan vaak samen wandelen met andere bullen.

20161019_125927-1Hoe denken jij en je frenchie over hondenkleding?
Hondenkleding vind ik helemaal te gek! Bulletje gelukkig ook anders zou ik hier niet aan beginnen. Ik ben regelmatig te vinden in Jules Hondenboetiek in Geleen. Daar kopen wij regelmatig tuigjes, jasjes en truitjes. Daarnaast poseert Bulletje ook regelmatig voor foto’s die op de website van Jules Hondenboetiek staan. Ik vind het leuk dat mijn hond er leuk bij loopt.

Heeft Bulletje een favoriet speeltje?
Haar favoriete speeltje is knorretje, een klein varkentje.

Zijn jij en jouw frenchie actief op social media?
Wij zijn allebei te vinden op Facebook. Wij uploaden dagelijks foto’s van wat wij samen doen op de Facebookpagina Suzan Kiss (Bulletje).

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.