Sem slaapt samen met de kat in een mandje

header denise sem

Denise (22) vindt een hondentruitje best leuk, maar frenchie Sem (5,5) wil er niks van weten. Hij vindt zijn tuigje goed genoeg… Hij is beste vriendjes met de kat. Ze slapen graag samen in een mandje. 

Stel jullie eens voor…
Wij zijn Denise en Sem. Wij houden heel veel van elkaar en maken graag veel plezier.

Hoe denken jij en je frenchie over hondenkleding?
Ik vind sommige truitjes echt heel erg leuk, maar Sem is er niet erg blij mee. Sem vindt alleen zijn tuig leuk! Een truitje krijg ik dan ook met geen mogelijkheid aan.

Wat doen jij en Sem liever? Een strandwandeling of een bos-/parkwandeling?
Een bos-/parkwandeling, omdat voor ons het park heel dichtbij is. Sem kan daar lekker los lopen en spelen.

Denise en Sem

Wat zijn jouw ervaringen met de dierenarts?
Mijn ervaringen met de dierenarts zijn goed. Sem vindt het totaal niet erg om naar onze huidige dierenarts te gaan. Hij rent dan naar binnen en vindt alles leuk! En ongelofelijk maar waar, hij hoeft 9 van de 10 keer aan het einde van het bezoek het koekje niet!

Heeft Sem andere dierenvrienden?
Sem heeft 2 katten als vrienden. Met de ene kat heeft hij een beetje een haat-liefde verhouding. Toen Sem klein was werd hij geplaagd door de kat, maar ze doen elkaar helemaal niks. En met de ander kat slaapt hij vaak samen in een mand!

Wat is jouw gouden tip voor andere hondenbaasjes?
Geef je hond heel veel liefde en aandacht! Een hond is niet een leuk cadeautje, maar denk er goed over na. Voor de rest, heb veel plezier met je hond(en)! Ze zijn het waard 😉

Zijn jij en Sem actief op social media?
Nee, wij zijn niet heel actief op social media. Sem heeft ook geen eigen account. Ik plaats af en toe een foto of video op mijn eigen Facebook account, maar dat is alles.

Sem

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.