Rossana Kluivert komt in actie voor zwerfhonden

zwerfpuppy's rossana kluivert

Rossana Kluivert kan het niet langer aanzien hoe schandalig zwerfpuppy’s worden behandeld op Curaçao. Zij heeft daarom besloten om in actie te komen.

Op de Instagrampagina van Rossana Kluivert deelt ze hoe schrijnend zij de situatie van de jonge hondjes op Curaçao vindt. Rossana wil dat het stopt en zet zich samen met Stichting Dierenlot in voor deze verwaardloosde hondjes.

Rossana omschrijft de gruwelijke omstandigheden aan RTL Boulevard: “Dagelijks worden er tientallen pups bij het vuil gegooid. Deze week al dozen vol binnen gehad maar wat moet je zonder opvang? Massaal laten inslapen? En anders? Afschieten? De wildste plannen zijn er, maar ik ga er niet mee akkoord.”

Rossana hoopt dat Nederland en Curaçao samen gaan werken om dit probleem aan te pakken. Om haar reddingsactie een succes te maken, roept zij iedereen op mee te helpen. Via haar Instagram bericht kan iedereen contact opnemen met de hondenliefhebster om haar en Stichting Dierenlot te steunen bij hun actie.

Ik ben al tientallen jaren intensief bezig met reddingsacties van honden en zie dagelijks veel leed omdat ik elke dag contact heb met de vrijwilligers die zich inzetten wereldwijd . #curacao is het eiland waar ik veel om geef en waar zoveel mensen dagelijks al hun energie geven maar dat is niet meer genoeg . Voor mij is de emmer al 1000x overgelopen maar nu ga ik echt alles maar dan ook alles doen om het probleem te stoppen !!! Dagelijks worden er tientallen pups bij het vuil gegooid want door de vele straathonden blijft het doorgaan . Deze week al dozen vol binnen gehad maar wat moet je zonder opvang ? Massaal inslapen ? En anders ? Afschieten? De wildste plannen zijn er maar ga er niet mee akkoord . Ik ben er van overtuigd als we samen werken en allemaal iets geven of doen het probleem opgelost kan worden !!! . Dus regeringen nederland en curacao , bevolking , toeristen( ongeveer jaarlijks 400.000 waarvan de helft uit nederland ) maar ook bedrijven in Nederland en een ieder die de honden in dit stukje nederland wilt helpen . Ik beloof dat ik vanaf nu mij 1000 procent hiervoor ga inzetten al is het in de nacht maar dit moet stoppen . Sorry voor de foto’s maar dit zie ik dagelijks … Deze lieverds zijn levend gestikt en een pup heeft geprobeerd eruit te komen is bijna gelukt maar heeft het dus net niet gered . Besef dat dit dagelijkse foto’s voor mij zijn en mirjan om dit op te rapen ( op dit moment staat ze bij de vuilstort met weer een doos met de helft levend ) @stichtingdierenlot wil ons helpen heb kontakt gehad met deze fijne stichting en samen met deel van de opbrengst van het kookboek van shane en donaties op dit rek NL89INGB0006878725 tnv Stichting Dierenlot/Curacao gaan we goed werk doen . Ik hou jullie op #insta op de hoogte van de ontwikkelingen want ik laat dit niet meer los , beloofd ❤️ Willen jullie helpen of ken je bedrijven , dokters , medicijnen enz contact mijn zoon @nino_wilkes met een privé berichtje en hij gaat alles filteren , deel of tag ❤️p.s sorry lieve puppies dat ik jullie zo aan de wereld moet laten zien maar misschien helpen jullie om een halt aan zoveel pijn en leed te roepen #rustzacht

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Bron: RTL Boulevard