Riemen en halsbanden van Dog with a Mission

Wij zijn verliefd! Op deze kleurrijke riemen, halsbanden en andere accessoires. En wij zijn niet alleen verliefd op deze mooie dingen, maar ook omdat we met iedere aankoop een goed project voor honden steunen.

Bij Dog with a Mission koop je halsbanden en riemen waarmee je hond in Ibiza- stijl over straat flaneert! Zoveel mooie kleuren en mooie materialen bij elkaar! De producten zijn gemaakt van speciaal geselecteerd leer en stof en zijn bewerkt met de mooiste authentieke materialen uit alle werelddelen. Elk product is uniek en met de hand gemaakt in het atelier in Bergen NH. Alle riemen en halsbanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

SAMSUNG CSC

En wil jij er ook in stijl bij lopen? Dan koop je een bijpassend telefoonhoesje, tasje armband of zakje voor hondensnoepjes. Verder is het de moeite waard om ook bij de super zachte kleden die ze verkopen. Niet alleen heerlijk voor je hond, maar staat ook prachtig in je interieur!

wooly-rug-pink

Dog with a Mission gunt niet alleen alle honden een mooie halsband, maar gunt ook honden een mooi leven. Daarom steunen zij projecten in binnen- en buitenland. Een deel van de opbrengst van iedere aankoop gaat naar Stichting International Animal Care (SIAC) en Stichting Wings for Animals. SIAC doet aan de Spaanse Costa goed werk voor zwerfhonden en andere verwaarloosde huisdieren. De voornamelijk Nederlandse vrijwilligers zorgen ervoor dat honden (medische) zorg krijgen én een nieuw warm huisje vinden. Wings for Animals steunt wereldwijd projecten.

Dog with a Mission is te koop online in de webshop. Liever niet online kopen? Dan vind je hier de storefinder.