Ravotten in de hondenspeeltuin

Hond op glijbaan

Wonen jouw frenchie en jij in de buurt van Rotterdam? Dan is deze plek absoluut de moeite waard om eens te bezoeken! Hier vermaakt jouw hond zich uitstekend.

We hebben het al eerder gehoord van onze lezers: de hondenspeeltuin in Rotterdam is de moeite waard! Linda en Conan hebben de speeltuin al eens bezocht en toen Fenny en Bellamy nog in Rotterdam woonden, waren ze er vaste gast. In Hondenspeeltuin Bello krijgen honden de ruimte om op een veilige en speelse manier soortgenoten te ontmoeten. De honden hebben lol samen en leren van elkaar.

Dagopvang

Naast een middagje spelen in de speeltuin, is het ook mogelijk om dagopvang te regelen voor je hond. Heb je een dag vol afspraken en kan je hond niet lang alleen zijn? Of vind je hond het gewoon geweldig met andere honden en mensen te zijn? Dan biedt de hondendagopvang uitkomst. De honden worden opgevangen in de speeltuin en kunnen hier lekker ravotten, spelen of knuffelen met de vrijwilligers.

Kleine honden

Op verschillende dagen worden er ook speciale kleine hondenuurtjes georganiseerd. Het kleine hondenuurtje is bedoeld voor alle hondenrassen en pups tot een schofthoogte van 40 cm. Ideaal dus voor frenchies!

Het laatste nieuws over de hondenspeeltuin vind je op Facebook.