Prunkhund lente- en zomercollectie ‘18

prunkhund - lente collectie

Voel jij het ook? De lente hangt in de lucht! Prunkhund had overduidelijk ook last van lentekriebels bij het ontwerpen van hun nieuwe collectie: Pure Bliss.

Prunkhund is al jaren een fantastisch merk met de meest functionele, moderne en trendy hondenaccessoires. Of je nu voor een stadswandeling gaat of een avontuur in de natuur, de hondenaccessoires van Prunkhund zijn voor elke gelegenheid geschikt. Zelfs vuil kan deze accessoires niet beschadigen, omdat alle producten gewassen kunnen worden in de wasmachine. Superhandig!

Pure Bliss

De nieuwste lente- en zomercollectie, Pure Bliss genaamd, is kleurrijk, vrolijk en geïnspireerd op vele zomerse elementen. Van een ananasprint tot tropische bloemen; je kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk bij Prunkhund. De collectie bestaat tot nu toe uit bandana’s, harnassen en halsbanden speciaal voor de trendy hond. Voor de Pure Bliss-collectie heeft Prunkhund zoals altijd voor de hoogste kwaliteit en exclusieve ontwerpen gekozen, die ook functioneel zijn en geschikt voor dagelijks gebruik.

De Pure Bliss-hondenaccessoires zijn verkrijgbaar vanaf €30,- via de webshop van Prunkhund.