PitPat – activiteiten monitor

Pitpat

Oefeningen doen en beweging houdt jouw frenchie gezond, maar hoe weet je of jouw frenchie genoeg beweging krijgt? Of heb jij je wel eens afgevraagd wat je frenchie doet als jij er niet bent? PitPat geeft jou een leuk inkijkje in het leven van je frenchie!

De PitPat is een klein apparaatje dat je makkelijk kunt bevestigen aan de halsband van je hond en door middel van een app kunt uitlezen.

Hoe werkt het?

Installeer de PitPat app op je smartphone. Deze is verkrijgbaar in Google Play of de App Store. Maak een speciaal honden-account aan en vul de gegevens van je hond in, zoals zijn gewicht, leeftijd en activiteiten. Heb je alle gegevens ingevoerd, dan ontvang je direct gepersonaliseerde doelen en oefeningen voor je hond. Bevestig vervolgens het apparaatje aan de halsband van je hond en je bent klaar om op pad te gaan! Loop of speel tenminste 10 minuten om richting jouw doel te gaan.

Als je samen met je hond actief bent geweest of je hond is een paar uur alleen geweest, dan kun je de statistieken ophalen via Bluetooth. Selecteer “Fetch data” en klik op het oranje pootje van het apparaat. Nu kun je zien hoeveel jouw hond loopt, speelt en slaapt! Handig toch?

Voordelen

Leuke voordelen aan de PitPat zijn dat het apparaatje waterproof is en op elke halsband past. Je hond krijgt gepersonaliseerde oefeningen om zijn conditie te verbeteren. En opladen hoeft niet meer met een batterijlevensduur van een jaar!

Pitpat monitor

Wil jij de PitPat zelf uitproberen? Bestel hem nu voor £49 in de webshop van PitPat.