Over Ons

Hondenbaasjes.nl is hét platform voor en door hondenliefhebbers, hondengekken, hondenaddicts, hondenfans en hondenvrienden.

De oprichters van hondenbaasjes.nl zijn beiden grote liefhebbers van honden en in het bijzonder van Franse Bulldogs. Niet toevallig bezitten ze zo’n kleine platsnuit, die (als zij zin heeft) luistert naar de naam Gucci. Zij kennen het klappen van de zweep als het gaat om  het grootbrengen van een eigenwijze Frenchie. Ze weten alles over honderd soorten hondenbrokjes die er allemaal hetzelfde uitzien, maar waarvan de kleine prinses bij 99 soorten het niet eens waard vindt om naar de voerbak voor te lopen. Van torenhoge dierenartsrekeningen, o zo lastige gedragsproblemen, en andere hondeneigenaren in het park voor wie de hond het liefst een rondje omloopt. Dit gecombineerd met hun kennis over online media en advertising, maakt hen een team waar honden van dromen.

Wil jij ook iets toevoegen aan het platform? Kun jij goed schrijven? Heb je mooie foto’s? Heb jij creatieve ideeëen? Dan mag je ons natuurlijk altijd mailen!

Voor informatie over adverteren, klik hier.

Heb jij andere vragen? Neem dan contact via:
Mobiel: 06 – 46 1740 68