“Op de achterbank gaat Billie overal mee naar toe”

Eri (56) bleek na een aantal jaren toch niet zonder een hond te kunnen en viel als een blok voor frenchie Billie (7 maanden).

Stel jullie eens voor..
Wij zijn Henk (65) en Eri (56) Kloeze en Billie is onze derde Franse bulldog. Na een aantal jaren zonder hond begon het toch weer te kriebelen en zijn we weer overstag gegaan en zijn weer voor een Franse bulldog gevallen.

dsc04744

Wat is het gekste dat jouw frenchie ooit heeft gedaan?
Billie heeft niet echt iets geks gedaan, maar het is gewoon een kleine dondersteen en druktemaker. Ze is altijd in de weer en overal nieuwsgierig naar. Kortom een heerlijke hond en net als elke Franse bull behoorlijk eigenzinnig, maar dat is juist leuk.

Ga jij samen met Billie wel eens naar een event?
Niet speciaal een event, maar we proberen haar wel regelmatig mee op pad te nemen. Bijvoorbeeld op familiebezoek, de stad in of op vakantie in Nederland. Autorijden vindt ze dan ook geen probleem. Ze slaapt heerlijk op de achterbank.

Heeft Billie een favoriet soort voer?
Billie heeft niet echt voorkeur voor voer, maar een beetje vlees gemengd met wat brokken vindt ze toch wel erg lekker. Of natuurlijk een stukje kaas, maar ook een korstje brood en fruit vindt ze lekker.

Wat doen jullie graag samen?
Wij gaan wel veel wandelen met elkaar, heerlijk de bossen in. We wandelen dan ongeveer een uurtje, dat kan ze goed volhouden.

Heeft Billie een favoriet speeltje?
Het favoriete speeltje van Billie is een hondenknuffel met piepje in de staart en kop of een bal vindt ze ook helemaal te gek.

14727680_233318413752881_7787420635642200064_n

Zijn jij en jouw frenchie actief op social media?
Billie is zeker actief op Instagram! Haar account is billie.fransebulldog.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.