Ninette

Ninette is mijn bullen meisje van 9 jaar! Ze is aanhankelijk en houdt van knuffelen. Ninette slaapt graag bij mij op bed en is gek op eten(het maakt haar weinig uit wat het is, als mama het kan eten vindt zij het ook lekker).

Ninette speelt graag met kleine knuffels en ook met haar koekjes speelt ze eerst voordat ze opgegeten worden. Daarentegen houdt ze totaal niet van andere honden. Of ze nu groot, klein, een pup of volwassen zijn, ze vindt geen enkele hond leuk. Dit vind ik toch wel een beetje jammer, aangezien ze wel met onze Engelse bulldog Spike overweg kon. Spike is helaas in oktober 2017 overleden.

Verder vindt ze het leuk om mee op stap te gaan in de auto. En als we dan toch op pad zijn gaat ze het liefst naar een dierenwinkel in Duitsland. Daar krijgt zij alle aandacht en zoeken we het beste eten uit.

Als ik thuis ben is ze altijd aan mijn zijde te vinden. Het liefst kijken wij samen televisie, zij ligt dan snurkend naast mij. Ninette is het beste wat ons is overkomen naast Spike!

Naam baasje:
Anja