Nieuwe hotspot voor frenchies!

Frenchie Haarlem

Wij zijn gek op nieuwe hotspots waar onze frenchies mee naartoe kunnen! Gelukkig zijn er steeds meer plekken waar honden welkom zijn. Zo ook bij het onlangs geopende restaurant Frenchie in Haarlem. Met zo’n naam kan het haast niet anders dan een frenchieparadijs zijn!

Sunny

Restaurant Frenchie is gevestigd op de Gedempte Oude Gracht in Haarlem en staat voor lekker eten, drinken en genieten! Je kunt er de hele dag door terecht. Strijk dus overdag neer voor een kop koffie of een heerlijke healthy lunch. ’s Avonds kun je er lekker borrelen of dineren. Het restaurant is vernoemd naar Sunny, de Franse bull van eigenaren Tim en Lisa. Sunny is een ontzettende lieverd en regelmatig te vinden in het restaurant. Ze ontmoet graag andere bullen.

Special treatment

Ook het interieur valt op, er is van alles te zien en te bewonderen! Wij vallen voor de frenchie-oren op het wijnglas. Met zachte pastelkleuren voelt het comfortabel en knus. Bij Frenchie voel je je dus zo thuis. En uiteraard alle frenchies ook, ze krijgen er nog net geen special treatment 😉.

Gaan jouw frenchie en jij er binnenkort een kijkje nemen?

Frenchie Haarlem
Openingstijden

Di-Za: 09.00 – 00.00
Zo: 10.00 – 18.00
Ma: gesloten

Gedempte Oude Gracht 46
2011GS Haarlem
(023) 737 06 18