“Milo is ontzettend eigenwijs!”

Renée (29) vindt frenchies prachtige honden. Samen met haar frenchie Milo (2), spreek je uit als Mielo, gaat zij er dan ook graag op uit.

Stel jullie eens voor…
raw-milo-en-renee-0898Wij zijn Renée en Milo en houden er van om samen leuke wandelingen te maken in het bos. Milo kan dan lekker vrij rond wandelen, wat hij heerlijk vindt! Wanneer er ergens water te vinden is wil Milo er meteen in. En dan te bedenken dat hij als pup niks van water moest hebben! Ook is Milo gek op autoritjes maken, dat hebben wij dan weer gemeen. Hij gaat graag overal mee naar toe.

Wat is de reden dat jij gekozen hebt voor een frenchie?
Vanwege hun ontzettende leuke kop! Ze kunnen je heel zielig aankijken en dan smelt ik echt meteen. Het leuke, speelse en easy-going karakter sprak mij aan. De oren, de platte snuit,  maar ook de hele bouw van een frenchie is gewoon prachtig om te zien. Kortom een stoere en een hele gezellige, sociale hond.

Gaat je frenchie met jou mee op vakantie?
Nee, hij gaat niet mee op vakantie.

Wat is het gekste dat jouw Milo ooit heeft gedaan?
Een nieuw pak inlegkruisjes helemaal in 100 stukjes gescheurd en vervolgens zat er een inlegkruisje vastgeplakt op zijn gezicht!

milo-325-01Hoe denken jij en je frenchie over hondenkleding?
Hij heeft nooit kleding gedragen. Ook bij koud weer gaat hij gewoon naar buiten zonder te rillen. Alhoewel ik sommige jasjes er wel leuk uit vind zien. Ik heb hem er ooit eentje laten passen in de winkel. Het stond hem wel echt heel leuk.

Wat is Milo zijn slechtste eigenschap?
Je raadt het misschien al?! Hij is ontzettend eigenwijs. Hij kan luisteren, maar is snel weer afgeleid.

Zijn jij en jouw frenchie actief op social media?
Ja! Milo heeft een eigen Instagram account: @lifewith_milo_

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.