Lola zorgt in Supervet voor bijzondere televisie!

Supervet-header

Lola hield de kijkers van het programma ‘Supervet’ op het puntje van hun stoel. Zij onderging een zenuwslopende operatie om haar gedraaide voorpoten te herstellen.

Het verhaal van Lola begint bij de eigenaren Chantell en James die haar redden van de dood. Lola werd door haar vorige eigenaren bij de dierenarts gebracht om te worden ingeslapen. Het echtpaar zag Lola in de wachtkamer en boden aan om haar in huis te nemen. Chantell en James beloofden er alles te doen om de puppy te helpen.

Gesponsord

De 18 maanden oude Lola uit Essex, kwam in het programma Supervet omdat zij verdraaide voorpoten had. Lola kon zonder haar rolstoel alleen maar over de grond schuifelen. De Franse bulldog werd verwezen naar professor Noel Fitzpatrick in de hoop dat hij in staat zou zijn haar van de hondenrolstoel af te helpen. De Franse bulldog onderging vervolgens in het programma twee verschillende operaties, hydrotherapie en een revalidatietraject om de gedraaide voorpoten te herstellen.

Supervet-Tweet-1Supervet-Tweet-2Supervet-Tweet-3

Na de eerste operatie was men aanvankelijk positief en werd de Franse bulldog overgebracht naar een gespecialiseerd centrum voor hydro- en fysiotherapie. Met deze therapie moest Lola weer opnieuw leren lopen met haar ‘nieuwe’ poten. De beelden van de zwemmende frenchie in het zwembad waren adembenemend.

Supervet-Lola-Wheelchair
Supervet-Lola-Swimming

Echter toen Lola terugkwam voor controle was de klap groot. Noel moest melden dat haar ellebogen niet volledig samengesmolten waren. De kijkers van Supervet zagen voor de tweede keer hoe Lola onder het mes ging en dit keer metalen implantaten kreeg om haar poten te herstellen. Lola keerde na zes weken later nogmaals terug voor een controle en dit keer was er goed nieuws!

De speelse Lola kon nu zonder rolstoel weer kleine afstanden lopen. De reacties waren overduidelijk, iedereen voelde mee met frenchie Lola! En ook wij hielden het niet droog!

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord