“Krakende blaadjes in het bos vindt Lola geweldig!”

Nikki (24) blijft samen met haar Franse bulldog Lola (7 maanden) graag fit. Wandelen doen zij dan ook graag in de bossen of op het strand. Lola wordt er vrolijk van!

niki-interviewStel jullie eens voor…
Wij zijn jong stel en werken allebei, maar wij misten iets als we thuis kwamen. Wij besloten een hondje te kopen en vielen gelijk als een blok voor een Franse bulldog. Het zijn lieve, betrouwbare, kleine en toch stoere honden. Zelf werk ik halve dagen, dus dan is het prima te combineren. Wie wil er nu niet op zo’n schatje passen?!

Wat doen jullie graag samen?
Het liefste kroelen wij samen op de bank, maar dit kan helaas niet altijd! Wandelen doen wij dan ook graag om samen lekker fit te blijven. Trainen staat bij ons hoog in het vaandel. Inmiddels hebben wij drie diploma’s op zak en trainen we gewoon door. Een hond die niet luistert, is vervelend. Lola is echt fantastisch en wij zijn graag samen met haar.

lola-interviewWelk moment met Lola staat je het meeste bij?
Lola is altijd ‘leuk’ gek en lief. Zelf kan ze niet op de bank komen, maar een aantal dagen geleden hoorden wij haar piepen. Ja hoor, mevrouw was zelf op de bank geklommen! Een van de mooiste momenten was toen Lola voor het eerst het strand en de zee zag. Ze was zo vrolijk! Maar ze houdt net zoveel van de bossen; al die krakende blaadjes zijn zo leuk!

Wat is Lola’s slechtste eigenschap?
Een echte slechte eigenschap is er nog niet. Het enige wat vele bullenbaasjes wel zullen herkennen, zijn de scheetjes die ze laten.

Heeft je frenchie een favoriet speeltje?
Ja zeker, ze heeft twee popjes, een roze knuffel en een aap, waar je echt niet aan mag komen! Zodra ze even moe is zoekt ze die op en kroelt ze met de knuffels tot dat ze in slaap valt.

Wat is jouw gouden tip voor andere Frenchie-baasjes?
Nooit meer overstappen op een ander ras! Franse bulldogs zijn te leuk.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.