Met de kippen op stok in het hondenhok

Hondenhokken

Er zijn zoveel mooie bedden en manden voor honden! Maar er is nu ook een nieuwe trend: supercoole hondenhokken. Zo geef je je frenchie een echt gezellig huisje waarin hij zich terug kan trekken als hij wil. Wij vonden voor de leukste exemplaren!

Boho workbench
Deze retro hangout is gemaakt van de beste materialen en schijnt heerlijk te ruiken naar verschillende soorten hout. Het hok is niet zomaar een hok, maar is met de hand gemaakt door kunstenaar Charles Lushear van Bohemian Workbench. Kost wat maar dan heb je ook wat! Voor € 1.360 euro staat hij in je huiskamer.

Te koop via Etsy.

Zomerhuis
Terwijl jij in je hangmat in de tuin ligt, ligt je bulldog prinsheerlijk (of prinsesjes heerlijk) in dit mooie zomerhuis! In de schaduw en met uitzicht! Waar dit exemplaar te koop is, is onbekend, maar als je een beetje handig bent, maak je hem natuurlijk gewoon na en geef je je er je eigen touch aan.

Zomer
Met trap

Met trapje
Je frenchie kan zelf kiezen waar hij gaat liggen. Lekker boven in het zonnetje of beneden als het te warm wordt. Misschien moet je hem soms even helpen, want wij zijn wel benieuwd of je hond zomaar zelf het trapje op en af kan. Gezellig aankleden met vrolijke kussens en chillen maar!

Dit hondenhuis is te koop op bitiba.nl voor € 41,99.