Jaxx houdt van banaan

Bananen fan Jaxx

Anouk (26) is ontzettend gek op haar frenchie Jaxx (1,5). Jaxx is een echt clowntje en weet precies hoe hij iets lekkers moet krijgen. Maak je een banaan open, dan staat hij binnen twee seconden naast je.

Stel jullie eens voor…
Mijn naam is Anouk en ik woon samen met mijn vriend Stefan en onze fantastische bull Jaxx in Enter. Jaxx was 8 weken oud toen hij bij ons kwam wonen.

Wat is het gekste dat Jaxx ooit heeft gedaan?
Franse bulldogs staan bekend als echte “clowntjes” en dat geldt ook voor Jaxx. Wij liggen regelmatig finaal in een deuk om de dingen die hij doet! Het “gekste” doet hij al van kleins af aan; een speeltje op of tegen je voet leggen om er vervolgens mee te spelen. 🙃

Heeft Jaxx een favoriet soort voer?
Jaxx is gek op zijn brokken, overgoten met wat zalmolie! Maar zijn absolute favoriet is toch wel een banaan! Hij hoeft maar te horen dat je een banaan schilt en hij staat direct aan je zij! Hij geniet er echt van als ik iets in zijn voerbak doe.

IMG_5480
Anouk en Jaxx

Wat doen jullie graag samen?
Knuffelen en slapen! Jaxx kruipt het liefst bij ons in bed, onder de dekens! Hij nestelt zich dicht tegen ons aan, waarna hij niet meer weg te krijgen is.

Heeft Jaxx een favoriet speeltje?
Ik maak Jaxx ontzettend blij met een stoffen bal!🤩 Maar ook een tak uit het bos of zijn kauw-bot  zijn niet meer weg te denken!

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.