“Jarenlang zeuren, maar nu twee frenchies!”

branco en tjee

Ramona (35) is na jarenlang zeuren van haar man eindelijk overstag gegaan! Branco (6) en Tjee (5) zou ze voor geen goud meer willen missen.

Stel jullie eens voor..
Ik ben Ramona Smit, 35 jaar, en getrouwd met Eric Smit 37 jaar. Samen hebben we 2 kinderen, Senna en Nikeé, en twee lieve Franse bulldogs Branco en Tjee.

Wat is de reden dat jij gekozen hebt voor dit ras?
Ik wilde nooit honden, want ik was echt een kattenmens. Mijn man is wel een hondenmens en heeft, letterlijk, 12 jaar aan me hoofd gezeurd. Hij wilde heel graag een hond. Toen ik heel jong was heb ik wel eens een Franse bull uitgelaten en dat vond ik toen al een leuk ras. Maar Engelse bullen vind ik ook erg leuk.

Toen ik eenmaal overstag was, hebben wij een oproep op Marktplaats gezet. Wij zochten een Franse of Engelse bulldog. Op die manier kwam Branco op ons pad. Wij kregen hem de eerste maand op proef, maar waren meteen verliefd! Wat een leuke en lieve frenchie! Sindsdien ben ik helemaal geen kattenmens meer! 1,5 jaar later hebben we onze teef Tjee in ons gezin opgenomen. Wat een geluk kan een mens hebben, het zijn fantastische wezens! Hihi 🙂

Zeuren - Branco en Ramona

Gaan je frenchies met jou mee op vakantie?
Ja! Wij nemen onze frenchies gewoon mee op vakantie. Even een omschakeling natuurlijk, want ze mogen nog niet overal mee naar toe.

Hebben je frenchies wel eens een gedragstraining of workshop gedaan?
Wij hebben twee herplaatsers en daarom weten wij niet of ze een gedragstraining hebben gehad.

Wat is het gekste wat jouw frenchies ooit hebben gedaan?
Branco kan plat en rechtop op zijn bullengat zitten voor een koekje. En Tjee kan heel goed dansen, haha.

Als jij thuiskomt dan…
zijn ze helemaal door het dolle! Heerlijk knuffelen en gek doen daar doen ze het voor.

zeuren - Branco en Tjee

Zijn jij en jouw frenchies actief op social media?
Ja. Branco heeft een eigen Facebookpagina @brancothefrenchie. En Tjee hoort daar natuurlijk ook bij.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.