De Inupathy leest de emoties van je frenchie

header-inupathy

Vraag jij je ook weleens af wat er in dat koppie van je frenchie omgaat? Wij regelmatig! Als hij voor zich uit zit te staren. Met afschuw naar zijn brokjes kijkt. Gaat zitten op straat omdat hij niet meer wil lopen.. Wat gaat er in hem om? Dankzij een handige halsband uit Japan, kun je ineens lezen wat er in dat harige koppie omgaat.  Hartstikke handig toch?

Raam naar het hart
De Inupathy is een halsband uit Japan die de emoties van je hond kan lezen. De naam is afkomstig van het japanse “inu”, wat hond betekent. Het apparaat maakt de mentale gesteldheid van de hond visueel, zo claimt de bedenker. Hij noemt het de “raam naar het hart” van de hond. Zo zoet hebben wij het nog nooit geproefd.

inupathy-statistieken

Kleuren en emoties
De halsband meet de hartslag van je frenchie en analyseert deze op basis van specifieke algoritmes. Als de berekening is gedaan, licht de halsband op in een bepaalde kleur die aangeeft hoe de hond zich voelt. Zo staat rood bijvoorbeeld voor opgewonden, blauw voor ontspannen en wit voor geconcentreerd. Laat de halsband alle kleuren van de regenboog zien, dan is je frenchie zo blij als een frenchie maar kan zijn!  De halsband synchroniseert met je smartphone, die tevens suggesties doet voor de spelletjes die passen bij de emoties die je frenchie op dat moment voelt.

Inupathy3

Gezondheid
Omdat alle data on de cloud worden opgeslagen, kan op basis hiervan op den duur ook de gezondheidstoestand van je frenchie worden weergegeven. Handig!

De Inupathy is nog in ontwikkeling, dus helaas nog niet te koop.  Wij kunnen niet wachten! En tot die tijd zorgen we er natuurlijk voor dat onze frenchies zo happy zijn als maar mogelijk is!