Instagram top 10: september

Instagram - september

Heb jij onze Instagrampagina @frenchie_edition al eens bezocht? Wij delen elke dag weer de leukste frenchiesfoto’s met jullie. Van schattig tot stoer, alles komt voorbij! Wil je jouw frenchie zien schitteren op onze pagina? Stuur dan een PM op Instagram.

Wij delen de top 10 populairste foto’s van de maand september.

Gesponsord

I loveee you! ?

Mijn knuffelbeer is mijn beste vriend

Wat is er zo grappig?

Help! Ik word opgegeten door een haai ?

Knuffelen, knuffelen, knuffelen

Ik steun mijn broer bij zijn eerste wasbeurt

Kun je mij dragen? Ik wil niet meer lopen…

YAY! Shopping

Ik slaap het liefst de hele dag

Bank hangen!

Wil jij elke dag de leukste frenchies voorbij zien komen? Volg ons op Instagram @frenchie_edition.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord