“Hummer trok alle gepote bloemen er weer uit!”

Hummer natuurliefhebber

Baasje Kim (29) en frenchie Hummer (1) zijn de beste vrienden. Frenchie Hummer is groot liefhebber van de natuur, maar poot geen bloemen die hij niet leuk vindt, want die trekt hij er direct weer uit!

Stel jullie eens voor…
Wij zijn frenchie Hummer & Kim en wij zijn inmiddels alweer 9 maanden de beste vrienden! Wij zijn pas verhuisd van Hengelo naar Enschede en dit bevalt erg goed. Hummer heeft nog 2 broertjes, Rebbel & Boef, beiden Britse kortharen van 3 en 4 jaar oud.  O ja, we zouden het bijna vergeten, maar Hummer heeft ook nog een heel lief baasje: Leon!

Wat is het gekste wat jouw frenchie ooit heeft gedaan?
Het gekste wat Hummer tot nu toe gedaan heeft, is letterlijk en figuurlijk de bloemetjes buitenzetten! Op een mooie zomerdag was mijn vader druk bezig met zijn nieuwe bloemen en planten in de tuin. Toen na heel wat geploeter alles er mooi in stond, zag Hummer zijn kans schoon: vanaf het terras nam hij een aanloop, pakte de net gepote bloemen vast en trok ze met alle geweld er weer uit!😰 Mijn vader kon dit uiteraard niet waarderen, maar nu kunnen we er gelukkig heel hard om lachen. De bloemen waren niet naar Hummer zijn smaak. Tsja, dat kan gebeuren. 😛

Kim en Hummer
Hummer en baasje

Ga jij samen met Hummer wel eens naar een event?
Het lijkt ons heel leuk om dit jaar naar Viva La Frenchie te gaan. Vorig jaar was hij daar namelijk nog te klein voor.

Heeft Hummer een favoriet soort voer?
Ja, hij vindt KVV van Buddy’s erg lekker en Acana-brokken.

Wat doen jullie graag samen?
We gaan samen vaak wandelen in het bos of naar het omheinde veld waar Hummer lekker los kan lopen en kan spelen met andere honden. Hij geniet hier echt van!

Hummer
Hummer in de auto

Heeft Hummer een favoriet speeltje?
Hij vindt de Doggies Ball erg leuk, omdat de bal zoveel lawaai maakt. Daarnaast speelt hij ook graag met zijn knuffels en zijn Kong.

Zijn jij en Hummer actief op social media?
Ja, zeker! Hij heeft een eigen Instagram-account: @Hummerthefrenchie.

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.