Hond redt babyhertje van de verdrinkingsdood!

hond redt babyhertje

Net als elk ander weekend ging Mark Freeley met zijn honden Storm en Sarah een rondje wandelen, maar deze keer kreeg de wandeling wel een heel bijzondere wending. Zijn hond Storm redde een babyhertje!

Een paar minuten na vertrek kwam het gezelschap langs het water bij de haven en zag Storm iets liggen. Nieuwsgierig als de hond is, ging hij direct op onderzoek uit in het water. Storm vond al gauw een klein gewond babyhertje. Baasje Mark Freeley wist niet hoe snel hij zijn camera moest pakken om dit bijzondere moment vast te leggen.

What a morning...can't believe this...Storm just saved this baby deer from PJ Harbor...

Geplaatst door Mark Freeley op zondag 16 juli 2017

Hertje op het droge
Storm inspecteerde de situatie en nam het gewonde babyhertje in zijn mond. Het lukte Storm wonderbaarlijk goed om het dier veilig aan de kant te krijgen. Vervolgens bleef hij bij het hertje waken totdat er hulp kwam.

Helaas raakte het hertje in paniek toen de hulpdiensten arriveerden, waarna het wegrende, opnieuw het water in. De tweede keer werd het hertje gevangen door de mensen die te hulp waren geschoten. Het hertje wordt nu veilig in een opvangcentrum verzorgd.