Jouw hond als knuffel

jouw hond als knuffel

Kun jij niet zonder je frenchie? Vind jij het ook altijd zo moeilijk om je frenchie thuis achter te laten? Er blijkt een perfecte oplossing te zijn. Je kunt een pluchen knuffeldier van je frenchie laten maken!

Het liefst nemen wij onze frenchie mee naar het werk, de sportschool en als het even kan naar een restaurant. Als jij niet zonder je beste maatje de dag door komt, hebben wij de oplossing gevonden. Cuddle Clones introduceert: een pluchen replica van je hond!

Klonen

Hoe werkt het? Upload een foto van je hond. Op basis daarvan maakt Cuddle Clones een knuffel van jouw hond. Dit is toch geweldig! Bij de bestelling kun je zelfs nog kiezen wat voor staart het beestje krijgt, hoe de oren eruit komen te zien, wat de stand van de mond zal zijn en in welke positie het knuffeldier komt te staan.

Bestellen

Je moet wel even geduld hebben, maar dan heb je ook wat! Cuddle Clones heeft vier tot acht weken nodig om de knuffel van jouw hond te maken. Tegen een prijs van 199 USD kun je deze leuke replica van jouw hond nu bestellen.