H&M verkoopt hippe hondenkleding

hondenjasje

Jouw frenchie gaat helemaal in stijl de winter door met de nieuwe kledingcollectie van H&M speciaal voor honden. Waarom zou je er alleen zelf leuk bij lopen als je je viervoeter ook in een hip jasje kunt steken?

Trendy kleding dragen is al lang niet meer alleen weggelegd voor de hondenbaasjes. Jouw furry friend kan net zo hip over straat gaan als jij. En met aanbieders als de H&M is de hondenkleding ook nog eens betaalbaar.

Kledinglijn voor honden

Eerder kwam de Zweedse modeketen al met een Britse trenchcoat voor honden, die ons perfect lijkt voor het regenachtige weer in Nederland. Nu zijn daar een aantal items aan toegevoegd. Zo vind je in de webshop grofgebreide truien en verschillende jassen tegen de winterse kou. Alle items worden verkocht in maat XS, S en M.

Moschino collectie

Ook de pas gelanceerde Moschino [tv] collectie voor H&M heeft items voor jouw furry friend. Zo kunnen jullie helemaal twinnen!

Tegen de kou

De herfst en winter in Nederland kunnen best guur zijn, dus een vestje of jasje lijkt geen overbodige luxe. Vraag je je nou af of hondenkleding echt nodig is? In een eerder artikel hielden we 5 feitjes over hondenjasjes tegen het licht.

Hondentrui