Help! Overal frenchie-haren!

Oo al die haren.. Over de vloer, in de auto, op de bank…. Hoewel je ervoor kunt zorgen dat het haar van je frenchie in de best mogelijke conditie is, voorkom je er niet mee dat hij haar verliest. Daarom 5 tips om je huis en auto haarvrij te houden.

• Rubber does the magic. Gebruik een rubberen handschoen om je meubels, maar ook om je kleding en auto van haar te ontdoen.
Een vochtige zeem doet ook z’n werk.
Een rubberen borstel werkt goed op kleding en tapijt.
• Slim om door het hele huis plakrollers of duct tape te hebben liggen. Voor de harde frenchie-haren is een pincet erbij ook handig.
• Haren in de wasmachine? Doe een tennisbal in een panty, dan worden de haren daar naartoe gezogen. Hetzelfde effect krijg je als je een fleecevest of deken in de wasmachine doet. Daarom komen die er altijd heel harig uit. Zorg ervoor dat je regelmatig de wasmachine en droger schoonmaakt zodat haren de wasmachine droger niet kapot kunnen maken.

hondenharenEn mocht dit allemaal niet helpen, dan kun je altijd nog investeren in een Dyson Animal Turbine die speciaal ontworpen is om dierenhaar te verwijderen. Wij horen er goede verhalen over..