Handige apps voor hondenbaasjes

Apps hondenbaasjes

Apps, ze maken het leven zoveel makkelijker! Speciaal voor frenchiebaasjes zijn er diverse apps beschikbaar. Van een wandeling met je frenchie plannen tot eerste hulp verlenen bij een ongeluk. Dit zijn onze favo apps.  

EHBO voor kat en hond
Google Play of Appstore
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de app EHBO voor kat en hond kun jij zelf eerste hulp bieden bij een ongeluk(je) met een hond. In de EHBO-app staan ruim 100 onderwerpen voor diverse situaties. Je kunt direct zien hoe je moet handelen en er worden zelfs noodnummers gegeven. Alles om jou te helpen bij een noodgeval.

Is de situatie zeer ernstig of kun/durf je geen eerste hulp aan je hond bieden dan verwijst de app je naar de dichtstbijzijnde dierenartsen.

Hond monitor
Google Play of Appstore
Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat jouw hond allemaal uitspookt als jij niet thuis bent? De hond monitor app vertelt het je! Met de app kun je jouw hond volgen als je op je werk bent door middel van live video. Je kunt zelfs op afstand tegen je hond praten. Hoe leuk is dat! Lees onze ervaringen met deze app in het artikel “Handige app voor hondenbaasjes”.

Heb je geen extra tablet? Dan kun je ook kiezen voor Somfy, gemakkelijk en snel te bestellen op Bol.com.

Dog Walk – Track your dogs
Google Play of Appstore
Leg de dagelijkse wandelingen met je hond vast in de Dog Walk app. Noteer de route, de afstand en de duur van elke wandeling. Maak de wandeling steeds iets langer en houd je hond fit en gezond. Een pluspunt: het geeft je meteen een indicatie van je eigen conditie.

Global Pet Alert
Google Play of Appstore
Help! Je hond is vermist. Verstuur met één druk op de knop een Alert bij vermissing van je hond en zoek mee naar vermiste huisdieren van anderen. Door samen te zoeken naar vermiste honden is geen enkele hond meer onvindbaar.

Binnenkort volgt er een artikel met handige apps speciaal voor honden. ?