Halloween Hondentocht

Halloween hondentocht

Enge kostuums, trick or treat, pompoenen en horrorhuizen. Op 31 oktober is het weer Halloween: het griezelfeest dat is overgewaaid uit Amerika. Rond Halloween kun jij samen met je frenchie deelnemen aan een spannende Halloween Hondentocht in het Amsterdamse Bos…

KNGF Geleidehonden organiseert op zaterdag 28 oktober een Halloween Hondentocht, met als doel geld in te zamelen voor KNGF Geleidehonden. Iedere hond vanaf 1 jaar oud mag meelopen voor een minimaal sponsorbedrag van minimaal €48,- om KNGF Geleidehonden te steunen.

Jouw hond – geleidehond
De Halloween Hondentocht wordt ’s middags en ’s avonds georganiseerd in het Amsterdamse Bos. Jouw frenchie krijgt tijdens een wandeling van 3,5 kilometer een eigen verlichte halsband om waarmee hij jou verlicht, zoals een geleidehond ook doet.

Op verschillende punten in het Amsterdamse Bos kunnen jij en je frenchie meedoen aan leuke activiteiten die jullie zintuigen prikkelen. Laat je frenchie een hondenkoekje verdienen bij een Trick & Treat punt door een kunstje te laten zien aan de hondentrainers of krijg tips voor het leren van een trucje. Bij de finish zijn ook verschillende lekkernijen volledig in Halloweenstijl verkrijgbaar voor frenchies en hun baasjes! Jammie 🙂

Sponsorgeld
Met het minimale sponsorbedrag van €48,- maak je echt een verschil! Het bedrag staat gelijk aan een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding. Jullie dragen dus direct bij aan de opleiding van een geleidehond.

Spelregels
Om de Halloween Hondentocht goed te laten verlopen heeft KNGF Geleidehonden diverse spelregels opgesteld, zoals:

• Meld je aan via het formulier op de website van KNGF Geleidehonden.

• Alle honden zijn gedurende de hele tocht aangelijnd. De gesponsorde hond mag maximaal vier personen meebrengen.

• Geef je voorkeur voor een starttijd door. Op deze manier starten niet alle honden tegelijk.

Lees alle spelregels voor de Halloween Hondentocht op de website van KNGF Geleidehonden.

Wandel jij mee?

Zaterdag 28 oktober 2017
Starttijd: tussen 14.30 en 19.30 uur
Start en finish: Amsterdamse bos, Arena terrein
Lengte wandeling: 3,5 kilometer

Vul het inschrijfformulier in vóór 19 oktober! Na ontvangst van het minimum sponsorbedrag ontvang je de exacte starttijd en het startnummer.

Happy Halloween!