Halloween Hondentocht

Pompoen hond

Halloween staat in het teken van enge kostuums, trick or treat, pompoenen en horrorhuizen. Op 31 oktober is het weer zo ver! Dit griezelfeest wordt steeds populairder in Nederland en er zijn allerlei activiteiten te doen. Zo kun jij samen met je frenchie een spannende Halloween Hondentocht maken in het Amsterdamse Bos…

Op zaterdag 27 oktober organiseert KNGF Geleidehonden een Halloween Hondentocht, met als doel geld in te zamelen voor het goede doel. Honden van alle rassen zijn welkom. Heeft jouw hond minimaal een sponsorbedrag van €50,- opgehaald? Dan kun je jullie inschrijven! Het opgehaalde geldbedrag wordt gebruikt om meer honden op te leiden.

Jouw frenchie als geleidehond
De Halloween Hondentocht loopt door het prachtige Amsterdamse Bos bij schemering. Je kunt kiezen tussen een route van 3 km of 5 km. Jouw frenchie krijgt tijdens een wandeling een eigen verlichte halsband om waarmee hij jou verlicht, zoals een geleidehond ook doet.

Onderweg komen je frenchie en jij leuke activiteiten tegen die jullie zintuigen prikkelen. Laat je frenchie een hondenkoekje verdienen bij een Trick & Treat punt door een kunstje te laten zien aan de hondentrainers of krijg tips voor het leren van een trucje. Bij de finish zijn ook verschillende lekkernijen volledig in Halloweenstijl verkrijgbaar voor frenchies en hun baasjes! Jammie 🙂

Sponsorbedrag
Met het minimale sponsorbedrag van €50,- maak je echt een verschil! Het bedrag staat gelijk aan een week training en verzorging van een geleidehond in opleiding. Jouw frenchie draagt dus direct bij aan de opleiding van een soortgenoot.

Spelregels
Om de Halloween Hondentocht goed te laten verlopen heeft KNGF Geleidehonden een paar spelregels opgesteld, zoals:

• Meld je aan via het formulier op de website van KNGF Geleidehonden.

• Alle honden zijn gedurende de hele tocht aangelijnd.

• De gesponsorde hond mag maximaal vier personen meebrengen.

• Geef je voorkeur voor een starttijd door. Op deze manier starten niet alle honden tegelijk.

Lees alle spelregels voor de Halloween Hondentocht op de website van KNGF Geleidehonden.

Wandel jij mee?

Zaterdag 27 oktober 2018
Starttijd: tussen 15.30 en 19.30 uur
Start en finish: Amsterdamse bos, bij de Amsterdamse Cricketclub VRA

Meld je snel aan! Na inschrijving ontvang je de exacte starttijd en het startnummer.

Happy Halloween!