“Puppy Chevy en zijn grote knuffels!”

Puppy chevy

Frenchie Chevy (6 maanden) is nog echt een puppy. Hij rent en vliegt door het huis en sleept zijn grote knuffelvrienden Simba en Tijgertje overal mee naartoe. Ondanks dat Chevy nog maar kort bij Laura (27) woont, kan ze nu al niet meer zonder hem.

Stel jullie eens voor…
Mijn vriend en ik vonden het begin dit jaar tijd voor “gezinsuitbreiding” en wilden allebei graag een hond. Het stond voor mij al een hele tijd vast dat ik graag een Franse bulldog wilde. Maanden verzamelden we informatie over het ras en allerlei dingen die handig zijn om te weten bij het kopen van een hondje. En toen kwam frenchie Chevy op ons pad.

De fokkers noemden hem in eerste instantie Bliksem, omdat hij een litteken op zijn hoofdje heeft in de vorm van een bliksemschicht. Ondanks het litteken waren wij meteen verkocht toen we hem zagen. Lekker speels en eigenwijs! Chevy komt uit een nestje van 3 puppy’s. Hij heeft dus nog een broertje en zusje. Op 17 juni 2017 is Chevy bij ons komen wonen. Het ging vrijwel direct goed. Natuurlijk was het voor ons en voor Chevy even wennen, maar we merkten al snel dat het goed zat.

Wat is het gekste wat Chevy ooit heeft gedaan?
Chevy doet meerdere gekke dingen per dag, haha. Dus dit is een lastige vraag. Het meest gekke aan Chevy is dan toch zijn “gekke 5 minuten”. Hij rent dan op volle toeren door het hele huis. Als hij klaar is, gaat hij heel netjes voor je zitten en kijkt je dan aan van “heb ik net iets geks gedaan?” Fantastisch!

Puppy - in het bos
Tijgertje en Simba

Gaan jullie weleens naar een event?
Ik ben nog nooit samen met Chevy bij een event geweest. Al zou het mij wel heel leuk lijken om een keer naar een event te gaan. Zo leuk, al die bulletjes bij elkaar!

Chevy’s favoriete voer…
Chevy is gelukkig niet zo kieskeurig met voer. Over het algemeen eet hij de junior brokken van Royal Canin, maar de puppybrokken van de Jumbo vindt hij ook heerlijk.

Wat doen jullie graag samen?
Chevy en ik kunnen samen uren samen dutten op de bank, maar een gezellige wandeling in het bos vinden wij beiden ook superleuk! 🙂 We zijn laatst een weekend in Zeeland geweest en Chevy is gezellig mee geweest. De eerste keer strand en zee vond hij echt geweldig! Alhoewel hij de bewegende zee ook nog een beetje eng vond.

Laura en puppy Chevy
Puppy Chevy op het strand

Chevy’s favoriete speeltje…
Chevy heeft twee grote knuffels, Simba en Tijgertje. Dit zijn meteen ook zijn favoriete speeltjes. Het liefst sleept hij ze door het hele huis mee.

Zijn jij en Chevy actief op social media?
Ik plaats regelmatig foto’s op mijn Instagram account: @Lauw279. Hier komt Chevy ook meermaals voorbij!

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl o.v.v. “interview”.