Nu verkrijgbaar: De Furbo Dog Camera!

Wij kunnen niet wachten tot we er een hebben: een Furbo Dog Camera! Met de Furbo Dog Camera houd je je hond in de gaten als je niet thuis bent. Maar dat is niet alles! Je kunt tegen hem praten en zelfs snoepjes geven. Niks fijner dan te weten dat je hond er geen chaos van maakt als je weg bent, toch?

Met de Furbo Dog Camera houd je de hele dag door contact met je hond als jij niet thuis bent. Niet alleen gezellig voor je viervoeter, maar natuurlijk ook voor jou als je op je werk bent of in de trein zit. Je kunt hem niet alleen horen, maar je kunt ook tegen hem terugpraten. Gezellig toch?

Door de 120-graden wide angle HD camera zie je precies je hond aan het doen is. Dag en nacht, want het beeld van de camera is ook perfect als de hond in het donker zit. Het apparaat verstuurt blaf-alerts als de hond blaft. Dan kun je meteen kijken wat er aan de hand is. Handig allemaal!

Furbo1
Bron: Furbo

Maar de Furbo heeft vooral ook leuke functies. Je kunt foto’s en video’s maken die je meteen deelt via social media. En je kunt je hond belonen met een koekje als hij ervoor kiest niet de plant om te gooien maar gewoon naar jou te luisteren.  Enige waar je nog voor thuis hoeft te komen, is om hem uit te laten en af en toe eens een echte knuffel te geven.

De Furbo Dog Camera is nu verkrijgbaar in de webshop van Furbo voor 249 US Dollar.