Frenchie van de maand: Binck

Maak deze maand kennis met: Binck!

Leeftijd: 2 jaar oud
Gewicht: 14 kg
Broertjes/zusjes: ongetwijfeld, maar die kennen wij niet

Echte Bullen-eigenschap: Welke niet? Nou… meneertje kan gelukkig ook enorm goed luisteren. Wie had dat gedacht van een Bull?

Is dol op: Zijn surrogaat moeder van de Ikea “Ströva” de eland. En kroelen! Het liefst languit op zijn rug op schoot. Kriebel je hem niet dan krijg je een zeurende piep te horen of pakt hij met zijn poten niet zo subtiel je hand.

DSC08357_edited
DSC08464

Ondeugende streek: Voor het eerst alleen in de woonkamer gelaten, om vervolgens terug te komen in een huis vol met de ingewanden van je bank. Top idee! Maar gelukkig is het daarna nooit meer gebeurd. Het mooiste aan Binck is dat hij heel zielig kan doen als hij gecorrigeerd wordt. Letterlijk NU bijvoorbeeld. Hij hoort wat buiten, gromt, krijgt een “hey!” naar zich geroepen van het vrouwtje en komt nu bij mij zielig doen en op schoot liggen.

Wat is het gekste wat je met hem hebt meegemaakt?
Dat wordt een moeilijke keuze! Het meest bizarre was dat wij tijdens een lange wandeling hem even uit het oog verloren waren. Hij was een flink stuk vooruit gelopen. Doet hij vaker. Gelukkig luistert hij super goed naar een fluitje. En dat is niet sarcastisch bedoelt ;-). Toen we hem gevonden hadden stond hij heel relaxt in het water tussen een kudde schotse hooglanders!! Neus aan neus, gezellig te snuffelen.

Volg mij ook op Instagram @binckthefrenchie!