Frenchie Knor wordt een ware Instagram hit!

Instagram hit - knor

Inge (24) vindt frenchies ontzettend grappig en na jaren lang zeuren kreeg ze frenchie Knor (2) cadeau van haar man. Knor is geliefd en niet alleen bij zijn baasjes. Met meer dan 1400 volgers begint Knor een ware Instagram hit te worden.  

Stel jullie eens voor…
Ik ben Inge, moeder van 2 kinderen en baasje van frenchie Knor. Knor is een cadeau van mijn vriend en voor mij een levenslange droom. Ik zeur al zolang ik mij kan herinneren om een hondje. Mijn vader had vroeger een hond en mijn oma vertelde altijd leuke verhalen over Iwan, hun hond van vroeger. Dat ik een Franse bulldog wilde, wist ik vanaf het moment dat ik er één gezien had!

Wat is de reden dat jij gekozen hebt voor een frenchie?
Ik heb gekozen voor een frenchie, omdat ik ze ontzettend grappig vind en ze goed samen gaan met kinderen. Frenchies kunnen zowel actief als lui zijn.

Gaat Knor met jullie mee op vakantie?
Wij gaan, sinds we Knor hebben, niet lang meer op vakantie, maar als we weggaan logeert hij bij opa en oma. We wonen op Texel en voor ons gevoel zijn wij altijd wel een beetje op vakantie! 😉

Heeft Knor wel eens een gedragstraining of workshop gedaan?
Ik ben meteen toen wij Knor kregen een puppycursus gaan volgen, maar dat eigenwijze gaat er waarschijnlijk nooit uit.

Hoe denken jij en je frenchie over hondenkleding?
Knor heeft als pup een jasje gehad, omdat hij het altijd koud had. Nu heeft hij alleen met een speciale gelegenheid een vlinderdasje om. Met kerst maken we altijd een grappige foto, bijvoorbeeld met rendieroren of een kerstmuts op

instagram hit - knor
Instagram hit - knor

Wat zijn jouw ervaringen met de dierenarts?
Onze ervaring is niet heel positief. Knor heeft vorig jaar hoogstwaarschijnlijk iets verkeerds gegeten waardoor hij zijn leven niet meer zeker was. Ik vond de dierenarts weinig behulpzaam en vooral erg duur.

Heeft Knor andere dierenvrienden?
Ja, zeker. De buurhond, want ze kennen elkaar al sinds ze pup zijn.

Welk moment met Knor staat je het meeste bij?
Elke keer dat mijn kinderen lol met hem hebben is bijzonder. Het is zo fijn om te zien dat zij zo leuk en speels met elkaar omgaan!

Wat is Knor zijn slechtste eigenschap?
Zijn slechtste eigenschap is ook zijn beste, want hij is gek op kinderen. Samen voetballen vinden ze het leukst. Knor wil altijd meespelen en maakt dan de meest vreemde geluiden!

Als je thuiskomt dan….
worden we altijd vrolijk begroet door Knor!

Heeft Knor een favoriet speeltje?
Hij is gek op botten. Op dit moment heeft hij een kunststof bot, want hij gaat net zolang door tot alles aan flarden is. Deze houdt het gelukkig al een tijdje vol.

Wat is jouw gouden tip voor andere frenchiebaasjes?
Niet te lief zijn! Ze zijn klein van stuk, maar van binnen zijn ze net zo groot als een Deense dog. Laat ze geen grootheidswaanzin krijgen!

Zijn jij en Knor actief op social media?
Ja, zeker! Ons account heet @frenchogram. Knor heeft al 1400 volgers. Het is zo leuk om een account van je huisdier te hebben. Je krijgt alleen maar positieve reacties!

Wil je ook meedoen aan deze rubriek?
Mail dan jouw interview naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl