Frenchie fotoalbum: Guus

Guus - fotoalbum

Frenchiefoto’s maakt baasje Caro erg graag. Frenchie Guus weet dat als hij goed stil blijft zitten er altijd een lekkere beloning op hem wacht.

“Mijn naam is Caro (26) en ik werk als verpleegkundige in de ouderenzorg. Sinds 2,5 jaar hebben wij onze Franse bulldog Guus. Mijn vriend en ik hebben Guus met 4 maanden overgenomen van zijn oude eigenaar. Ze hadden er niet goed over nagedacht en hadden geen tijd voor hem.”

“In het begin duurde het even voordat Guus ons ging vertrouwen en ons daadwerkelijk toeliet. Guus wilde in het begin niet lopen en wilde niet graag alleen thuis zijn. Na een puppycursus en thuis het vertrouwen opbouwen met Guus liet hij ons toe in zijn hart. “

Guus_2

“Guus is een super lieve trouwe hond. Hij houdt van knuffelen en dicht tegen je aan liggen. Maar Guus heeft ook veel energie en is gek op wandelen. Daarom heb ik een aantal foto’s toegevoegd van hem in de natuur.”

Guus - natuur - fotoalbum

“Het liefst is hij de hele dag buiten in de tuin en ligt dan altijd op het gras te rollen. Guus is ook super lief naar andere honden toe. Voor een foto blijft hij mooi stil zitten of staan, want hij weet precies dat hij daarna een lekkere beloning krijgt.”

Guus - Caro
Guus_3

Wil jij ook meedoen aan het Frenchie Fotoalbum? Mail jouw foto’s en informatie naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl.