Franse bulldog overleeft vlucht met United airlines niet!

franse bulldog dood na vlucht united airlines

Een tien maanden oude puppy overleefde een vlucht met United Airlines niet! Het dier moest van de stewardess worden opgeborgen in het bagageruim boven het hoofd van de passagiers. Een beslissing met fatale afloop.

Het angstige hondje piepte een groot deel van de vlucht, maar toen het baasje na de landing de klep van het rek opende, trof ze haar dode frenchie Papacito aan. Een medepassagier bracht deze tragische gebeurtenis via social media naar buiten. Volgens June Lara is de Franse bulldog tijdens de drie uuur durende vlucht naar Houston hoogstwaarschijnlijk gestikt. “En dat terwijl de medewerkers nog zo verzekerd hadden dat er niet kon gebeuren.”

De beelden van de overleden puppy gaan intussen de wereld over.

PAS OP! Deze beelden kunnen als heftig worden ervaren.

United Airlines heeft het drama inmiddels bevestigt: “Dit had nooit mogen gebeuren. Huisdieren mogen nooit worden opgeborgen in de bagagerekken in de cabine. We betreuren dit ten zeerste en hebben ons medeleven naar de eigenaren van het dier uitgesproken. We onderzoeken wat er mis is gegaan, zodat dit nooit meer kan gebeuren.”

Voorschriften United

Volgens de voorschriften van United moeten huisdieren in een speciale box in de cabine worden vervoerd. De box moet onder de stoel van de passagier passen. Papacito verdween in plaats daarvan in de bagageruimte.