Franky

Franky is bij ons gekomen toen hij 5 maanden was. Een paar maanden later ontstonden de eerste problemen, hij kreeg veel jeuk en rode/kale plekken. Na veel controles en bezoekjes aan de dierenarts, bleek hij voor van alles allergisch te zijn! Gelukkig was het snel onder controle met zijn pilletjes!

Toen hij niet lang daarna steeds benauwder kreeg, begonnen de bezoekjes aan de dierenarts opnieuw. Franky kreeg een BOS operatie. Dat was ontzettend spannend! Een halfjaar na deze operatie begon hij te hinken met één poot. Het was patella en er volgde weer een operatie. Het was een zware tijd waarbij ik veel bij hem ben geweest en heb geslapen. Franky mag dan een zorgenkindje zijn, hij is zeer speciaal voor ons! Hij maakt ons elke dag weer aan het lachen met zijn gekke buien en eigenwijze gedrag! Samen met onze andere herplaatser kan hij zich lekker uitleven. Hij houdt ontzettend van een lekkere wandeling en languit op de bank snurken 😉

Gesponsord

Alles gaat nu goed met hem en de bezoekjes aan de dierenarts zijn (voorlopig) verledentijd. Dit jaar mag hij alweer zijn 3e verjaardag bij ons vieren en hopen wij dat er nog vele zullen volgen.

Naam baasje:
Angela
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Gesponsord