For frenchiebaasjes only

for frenchiebaasjes only

We kopen allerlei leuke speeltjes en halsbandjes voor onze frenchies. Want ze moeten er goed uitzien en we willen ze natuurlijk eindeloos verwennen. Maar wij vonden ook leuke accessoires speciaal voor baasjes. Wij worden er heel hebberig van! Deze zijn for frenchie baasjes only!

The Molo Club
The Molo Club ontwerpt hele mooie armbandjes met een frenchie touch. Stijlvol en in heel veel verschillende kleuren. Als je een van de armbanden draagt word je de hele dag door herinnerd aan je snurkende, scheetjeslatende, vrolijke, ondeugende frenchie. En wat zorgt er nou voor dat je dag iedere dag weer de allervrolijkste is? Armbandjes zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten vanaf 70 USD.

molo club

The Ivy Leash
The Ivy Leash maakt niet goedkope, maar wel hele mooie ringen en armbanden met Franse bulldogs. De meeste producten zijn te koop in 18K wit, geel en rose goud. Toppunt van chic! Sieraden zijn te koop vanaf 75 USD.

The Ivy Leash

Dog with a Mission
Dog with a Mission maakt de mooiste hondenbandjes! Maar ze hebben voor baasjes ook hele leuke accessoires. Van tassen tot telefoonhoesjes en armbanden. De armbanden kun je leuk matchen met de halsband van je frenchie. Zo loop je samen in Ibiza-stijl over straat of over het strand.

Zazzle
Bij Zazzle bestel je de leukste en fijnste tassen met afbeeldingen van Franse bulldogs. Met zo’n tas weet iedereen dat jij een trotse frenchie mom of dad bent! Ook leuk zijn de tassen met tektsen! Wij kunnen ons heel goed vinden in de tekst “I just want toe at chocolate, take naps & snuggle frenchies”. Tassen zijn te koop vanaf  11 USD.

zazzle

Leuke tip voor andere producten met Franse bulldogs? Mail het naar fransebulldog@hondenbaasjes.nl en wie weet zie je jouw tip in ons volgende artikel terug!