Fetch’N Treat – vervelen is geen optie

fetch n treat

Zoals je waarschijnlijk al bij je eigen viervoeter hebt gemerkt, zijn frenchies vrolijke en speelse honden. Daarom hebben zij zo nu en dan behoefte aan een wandeling of speelmoment waarbij ze alle aandacht krijgen. Maar ja, jij hebt niet altijd tijd voor een uitgebreide wandeltocht in de buitenlucht of een actief spel. Om jouw frenchie op die momenten toch te kunnen vermaken, is de interactieve Fetch’N Treat een ideale oplossing! 

De Fetch’N Treat is een hondenspel gebaseerd op apporteren en belonen. Je vult het apparaat met kleine snoepjes of brokjes, ongeveer ter grootte van 1 centimeter. En dan, spelen maar! Jouw frenchie moet er voor zorgen dat hij een tennisbal bovenin het apparaat laat vallen. Valt de bal erin? Dan komt er aan de onderkant een lekker snoepje of brokje uitrollen, de beloning. Als je frenchie eenmaal door heeft hoe het spel werkt dan zal hij er alles aan doen om zoveel mogelijk snoepjes uit het apparaat te krijgen.

Natuurlijk kun je ook je eigen variaties verzinnen op het spel. Je hoeft het apparaat niet per se te vullen met brokjes of snoepjes. Het apporteren van de bal is ook al een leuke en actieve bezigheid voor jouw frenchie. Wanneer hij graag met vriendjes speelt of jij de trotse eigenaar bent van meerdere Franse bulldogs, kun je ook verschillende ballen in het spel toelaten. Zo kunnen ze met een simpele toevoeging gelijktijdig vermaakt worden.

Fetch'N Treat

Frenchies zijn leergierig en graag actief. Met de Fetch’N Treat kan jouw frenchie zich urenlang vermaken. Zo kun jij even genieten van een momentje voor jezelf, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij aandacht te kort komt.

Je kunt de Fetch’N Treat voor €31,35 kopen bij Bol.com.